KIRŞEHİR / ÇİÇEKDAĞI - KÖSELİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli

Nis

19 Mayıs Spor Şenliklerinde Okulumuz İlçe 2.si olmuştur. Öğrencilerimizi ve Hasan DULKadİr öğretmenimizi tebrik ederiz.

Mrt

VAKT-İ KUŞANMAK ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZ İLE TERAVİH NAMAZIMIZ EDA ETİİK VE BİRLİK VE BERABERLİĞİN ÖNEMİ ÜZERİNDE DURDUK

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ

Ara

İlçemizde yapılan Münazara yarışmasında okulumuz ilçe birincisi olmuştur. Öğretmenimiz Lale ÖZDEMİR DAŞKIN ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Öğrencilerimizi makamında onure edip hediyelerini veren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdulkadir SAĞLAM'a teşekkür ediyoruz.

Ara

Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Sosyal ve Kişisel Gelişimi Destekleme Faaliyetleri kapsamında yapılan Münazara Etkinliğinde okulumuz birinci olmuştur. Emeği geçen öğretmenimizi ve öğrencilerimizi  tebrik ederiz. Teşekkürler Lale Hocam.

Haz

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN DÜZENLEDİĞİ OKUL ŞENLİKLERİNE  2 İLAHİ 1 KUR AN TİLAVETİ VE ZEYBEK GÖSTERİSİ İLE KATILIM SAĞLADIK. EMEKLERİNİ  ESİRGEMEYEN ARAPÇA ÖĞRETMENİMİZ DİLEK KURTULUŞA TEŞEKKÜR EDERİZ.

OKULUMUZDA KULLANDIĞIMIZ LABARATUARLARIMIZ.

Mrt

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ ADLI PROGRAMIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK.

Mrt

Okul Temelli Mesleki Gelişim (OTMG) okul içinde ve dışında öğretmenlerin mesleki bilgi, beceri, değer ve tutumlarının gelişimini destekleyen, etkili öğrenme ve öğretme ortamları oluşturmada öğretmene destek sağlayan süreçler bütünü olarak tanımlanır.

Öğretmenlerin mesleki gelişimine katkı sağlamak amacıyla okul içinde hizmet içi eğitimlerin gerçekleştirildiği Okul Temelli Mesleki Gelişim çalışmaları kapsamında Okul Müdür  Yardımcımız Atalay TOPÇU tarafından okulumuz öğretmenlerine Okul Aile İşbirliği Geliştirme Eğitimi Semineri düzenlendi.

Eğitime katılan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü

Mrt

02.03.2023 günü Köseli ilkokulu ve Köseli İmamhatip Ortaokulu öğrencilerine ,Tim Jandarma eğitim videosu izlettirilerek , trafikte uyulması gereken kuralar , okul geçitlerinden geçiş kuralları eğitimi semineri verilerek uygulamalı olarak gösterilmiştir.

Bu uygulamalı etkinlik için Çiçekdağı İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik ekiplerine teşekür ederiz.

İYİ Kİ VARSINIZ

Ock

Beldemizde beklenen kar yağışı gerçekleşti. Rahmetin Beldemize ve ülkemize bolluk bereket getirmesi dileğiyle.

Ock

Okulumuz öğrencileri Türkçe Öğretmenimiz Lale ÖZDEMİR DAŞKIN rehberliğinde ŞİİR UMUTTUR diyerek her zamanki gibi yine gönüllere dokundular.  Öğretmenimiz ve öğrencilerimize  bize bu anı yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz.