KIRŞEHİR / ÇİÇEKDAĞI - KÖSELİ İMAM HATİP ORTAOKULU

Mrt

İlçemiz Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu İstiklal marşımızı Güzel Okulma Yarışmasında 1. olan öğrencimiz Hazal POLAT ödülünü İlçe Kaymakamımız Nurbaki YALÇIN Bey´den 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Programında aldı.İlçe Kaymakamlığımıza ve Milli Eğitim Müdürlüğümüze katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Mrt

Çiçekdağı Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu 2000m Yıldızlar Koşu Yarışmasında 8. Sınıf öğrencimiz Mehmet Emin KABAN 1. olmuştur. Öğrencimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

İlçemizde düzenlenen Kur´an-ı Kerim ve Ezan okuma yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimiz çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler. Öğrencilerimizden Nuran BABAYİĞİT Kur´an-ı Kerim okuma yarışmasında birinci oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarılarının devamını diliyoruz.